Jak zrobić Babeczki bakaliowe

babeczki bakaliowe – składniki:

  • 4 łyżki rodzynek. Ponadto: 2 awokado
  • 2 łyżeczki żelatyny
  • truskawki
  • olej
  • cukier
  • po 2 łyżki kakao
  • sok z połowy cytryny
  • czekolada
  • banan
  • po 2 szklanki wiórków kokosowych i siekanych migdałów
  • soku z pomarańczy
  • miodu
  • melisa
  • 250 ml kre mówki

babeczki bakaliowe Jak zrobić:

Zobacz także: inny ciekawy przepis

Ciasteczka wymieszać razem. Do foremek na muffiny należy dodać ciasto i olej. Powinien być zamrożony przez trzydzieści minut. Wyeliminuj to. 2 Zmiksuj awokado z bananem i sokiem z cytryny. Ubij mus z awokado, skondensowaną żelatynę i cukier w śmietanie. Truskawki, cytrynowy środek zmiękczający i czekoladę można wykorzystać jako ulepszenia babeczek. 3 Jadwiga Kwiek otrzymała przepis od Faciszowej i wysłała go do niej: Bella Shines


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *