Jak zrobić Babeczki z kremem kajmakowym

babeczki z kremem kajmakowym – składniki:

  • 2-3 łyżki śmietany
  • suszone śliwki
  • opakowanie budyniu śmietankowego
  • 2 szklanki mąki
  • Na krem:
  • puszki słodzonego mleka
  • 2 żółtka
  • 0,51 mleka
  • 2/3 kostki margaryny
  • kostka masła
  • szklanka cukru pudru

babeczki z kremem kajmakowym Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Mąkę, żółtka, margarynę, cukier puder i etanę wmasować w masę na herbatniki z kremem kajmakowym. Nałóż na foremki do beczek. Zaplanuj o 180 stopni, aż zdumiewające. Wyjmij babeczki z pojemników. Umieść pojemniki na mleko w garnku i dodaj dużo wody. Po trzech godzinach gotowania dodaj wodę do odparowującej wody. Fajny. Po ugotowaniu w mleku pozwól puddingowi ostygnąć. Połączyć z masą skonsolidowanego mleka i margaryny. Użyj kremu do przygotowania babeczek. ozdobić śliwkami.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *