Jak zrobić Czekoladowe babeczki muffinki z serkiem twarogowym

Składniki na babeczki muffinki:

  • 1/3 szklanki cukru
  • 200 gramów serka twarogowego np. z wiaderka
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 3 czubate łyżki mąki
  • 1/4 szklanki oleju
  • 5 łyżeczek cukru pudru
  • 1/3 szklanki mleka
  • 1 czubata łyżka ciemnego kakao
  • pszennej
  • 2 czubate łyżki mąki
  • 1 jajo
  • ziemniaczanej

babeczki muffinki Jak przygotować:

Zobacz także: inna receptura

Zsiadłe mleko i bułki czekoladowe tworzą jedną część hittera. oszołomić ich. Cukier puder i twarogowy cheddar powinny być całkowicie połączone. Dodaj jedną łyżeczkę serka śmietankowego na środek foremek do babeczek, zanim przykryjesz je kolejną łyżką odtwarzacza. Ogólna sytuacja powinna wypełnić cztery piąte formularza. Podgrzewać w 180 stopniach przez około 20 minut. Możesz również polać lukrem cytrynowym lub lukrem standardowym, gdy będzie gotowe. Świetnie smakują na zimno po wyjęciu z lodówki. KROK 1: Składniki kombinacji są łączone w jedną całość. Cukier puder i twaróg dokładnie mieszamy. Przykryj papilotki kolejną łyżką ciasta po dodaniu na środek jednej łyżeczki serka śmietankowego. Cała sytuacja powinna sięgać ¾ konstrukcji. Podgrzewać około 20 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Gdy będzie gotowy, możesz również skropić lukrem cytrynowym lub zwykłym lukrem na wierzchu.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *