Składniki na babeczki muffinki:
- 1/3 szklanki cukru
- 200 gramów serka twarogowego np. z wiaderka
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 3 czubate łyżki mąki
- 1/4 szklanki oleju
- 5 łyżeczek cukru pudru
- 1/3 szklanki mleka
- 1 czubata łyżka ciemnego kakao
- pszennej
- 2 czubate łyżki mąki
- 1 jajo
- ziemniaczanej
babeczki muffinki Jak przygotować:
Zobacz także: inna receptura
Zsiadłe mleko i bułki czekoladowe tworzą jedną część hittera. oszołomić ich. Cukier puder i twarogowy cheddar powinny być całkowicie połączone. Dodaj jedną łyżeczkę serka śmietankowego na środek foremek do babeczek, zanim przykryjesz je kolejną łyżką odtwarzacza. Ogólna sytuacja powinna wypełnić cztery piąte formularza. Podgrzewać w 180 stopniach przez około 20 minut. Możesz również polać lukrem cytrynowym lub lukrem standardowym, gdy będzie gotowe. Świetnie smakują na zimno po wyjęciu z lodówki. KROK 1: Składniki kombinacji są łączone w jedną całość. Cukier puder i twaróg dokładnie mieszamy. Przykryj papilotki kolejną łyżką ciasta po dodaniu na środek jednej łyżeczki serka śmietankowego. Cała sytuacja powinna sięgać ¾ konstrukcji. Podgrzewać około 20 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Gdy będzie gotowy, możesz również skropić lukrem cytrynowym lub zwykłym lukrem na wierzchu.
Dodaj komentarz