babeczki korpusowe – lista składników:
- 26gr. marmolada do wykończenia
- 272gramy pomada
- 0,02 barwnik agarniczy
- 250gram krem rusel bezowy
babeczki korpusowe Przygotowanie
Zobacz także: inny ciekawy przepis
Babeczki z chrupkami: Po upieczeniu muszle rozłóż w odstępach 5 milimetrów na blasze do pieczenia i posyp odrobiną marmolady na spodzie każdej z nich. Następnie napełnij każdą babeczkę kremem, używając torebki z dużym otworem i gładkim ornamentem. Wypełnij foremki po brzegi. wyrównać powierzchnię kremu — powinna być równa. Aby krem zastygł i zastygł na nadziewanych ciałach, umieść je w chłodnym miejscu. Pomadka powinna być teraz podgrzana do nie więcej niż 35 stopni Fahrenheita. Konsystencja pomadki powinna być rzadka i półpłynna. Po ponownym schłodzeniu zakrytych ciałek, na ich wierzchołki należy nałożyć krem russell.
Dodaj komentarz