Jak zrobić Kruche babeczki z budyniem

Składniki na kruche babeczki z budyniem:

  • 225 g zimnego masła lub margaryny
  • 4 łyżki cukru
  • 4 żółtka
  • 4 łyżki gęstej kwaśnej śmietany
  • 80 g cukru pudru
  • 4 żółtka
  • pszennej
  • pszennej
  • ½ laski wanili lub cukier wanilinowy
  • 250 g mąki
  • 200 g mąki
  • 25 g masła
  • 1/2 l mleka
  • 60 g mąki
  • 20 g mąki

kruche babeczki z budyniem Jak zrobić

Zobacz także: duńskie ciasteczka maślane

Kruche babeczki budyniowe Krok 1: Rozłóż obie mąki. Szybko obsługuj gracza, korzystając z ogólnych ozdób. Posortuj dwie mąki osobno. Natychmiast użyj pałkarza z całości dekoracji.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *