Jak zrobić Kruche babeczki z kremem budyniowym

Pyszne!!!

Składniki na kruche babeczki z kremem budyniowym:

  • cukier wanilinowy, 1 op.
  • żółtka, 4 szt.
  • owoce (np. banan, brzoskwinia)
  • mąka ziemniaczana, 2 łyżki
  • cukier wanilinowy (2), 1 op.
  • Mąka pszenna, 300g
  • mąka pszenna (2), 2 łyżki
  • cukier (2), 100g
  • CIASTO:
  • masło (miękkie), 300g
  • masło, 200g
  • mleko, 0,5l
  • cukier, 150g
  • galaretka owocowa, 1
  • Krem budyniowy:

kruche babeczki z kremem budyniowym Jak przygotować

Zobacz także: naleśniki


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *