Jak zrobić Walentynkowe babeczki marchewkowe

walentynkowe babeczki – składniki:

  • 1 łyżeczka cukru z wanilią
  • 80 g mleka
  • jęczmiennych
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 1/2 opakowania galaretki truskawkowej szybkozastygającej
  • 100 g mąki
  • 1/2 łyżeczki żelatyny
  • 70 ml oleju
  • 2 duże łyżki jogurtu
  • 1 jajko
  • 100 g marchewki
  • 80 g cukru trzcinowego
  • 40 g kaszy
  • manny
  • 40 g płatków
  • czekoladowe ozdoby
  • 200 ml śmietanki 30 %

walentynkowe babeczki Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *