Przepis na Babeczki dwukolorowe

babeczki dwukolorowe – składniki:

  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 3/4 szklanki oleju
  • 1 cukier wanilinowy
  • 3 jajka
  • 1,5 szklanki mąki
  • 3/4 szklanki cukru
  • 3/4 szklanki wody
  • 2 łyżki kakao

babeczki dwukolorowe Jak zrobić

Zobacz także: naleśniki z pasztetem

Mąka, proszek do pieczenia, kakao i napój bezalkoholowy w babeczkach z kokosem i czekoladą są łączone. Przed dodaniem cukru, masła i maślanki dokładnie ubij jajko w misce. Ścinki suche i mokre należy połączyć. Nadzienie: Wymieszaj ze sobą wszystkie mocowania. Umieść ciasto i nadzienie z ciasta kakaowego w formie na muffinki. Podgrzewać przez 20 do 25 minut w temperaturze 180 C.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *