babeczki jogurtowe – składniki:
- szklanka mąki
- 0,5 szklanki owoców aronii lub jagód
- 0,5 szklanki wiórków kokosowych
- szklanka jogurtu
- opakowanie cukry waniliowego
- łyżeczka proszku do pieczenia
- 0,5 szklanki cukru
- 1 duże jajko
babeczki jogurtowe Jak przygotować
A może spodoba Ci się także: owsianka z daktylami
Babeczki z jogurtem i produktem ekologicznym Połącz mąkę, cukier, wiórki kokosowe, proszek do pieczenia i jajko z jogurtem. Zmieszaj, a następnie w tym momencie zastosuj naturalny produkt przez cały hitter. Wraz z wanilią dodać cukier. Włóż odtwarzacz do foremek na babeczki. W piekarniku nagrzanym do 180 stopni piec około 15 do 20 minut. Dodaj cukier puder do soków z owoców takich jak jagody i aronia. Do dekoracji posyp babeczki świeżymi lub suszonymi owocami.
Dodaj komentarz