Składniki na babeczki kruche z budyniem:
- Nadzienie:
- sól
- Składniki:
- 1 opakowanie galaretki owocowej
- 3 żółtka
- 15-20 dag margaryny
- 1 opakowanie budyniu waniliowego
- 2/3 szklanki cukru pudru
- 25 dag malin( truskawek,porzeczek,agrestu,jagód,wiśni
- 2 szklanki mąki
babeczki kruche z budyniem Jak zrobić:
Zobacz koniecznie: ryżowe ciasteczka
Babeczki z ciastem kruchym, budyniem i naturalnymi składnikami Wykonaj babeczki i podgrzej je zgodnie z przepisem „Alternatywne babeczki”. Budyń powinien być ustawiony i pozostawiony do lekkiego ostygnięcia. Po umyciu produktu naturalnego całkowicie go skieruj. Gotową galaretką (przygotowaną z mniejszej ilości wody niż podano na opakowaniu) można udekorować upieczone i schłodzone przed podaniem babeczki. Przed podaniem schładzaj babeczki przez 20 minut.
Dodaj komentarz