Przepis na Babeczki kruche z budyniem i owocami

Składniki na babeczki kruche z budyniem:

  • Nadzienie:
  • sól
  • Składniki:
  • 1 opakowanie galaretki owocowej
  • 3 żółtka
  • 15-20 dag margaryny
  • 1 opakowanie budyniu waniliowego
  • 2/3 szklanki cukru pudru
  • 25 dag malin( truskawek,porzeczek,agrestu,jagód,wiśni
  • 2 szklanki mąki

babeczki kruche z budyniem Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: ryżowe ciasteczka

Babeczki z ciastem kruchym, budyniem i naturalnymi składnikami Wykonaj babeczki i podgrzej je zgodnie z przepisem „Alternatywne babeczki”. Budyń powinien być ustawiony i pozostawiony do lekkiego ostygnięcia. Po umyciu produktu naturalnego całkowicie go skieruj. Gotową galaretką (przygotowaną z mniejszej ilości wody niż podano na opakowaniu) można udekorować upieczone i schłodzone przed podaniem babeczki. Przed podaniem schładzaj babeczki przez 20 minut.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *