babeczki z ciasta francuskiego na słono – lista składników:
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- 36 małych plasterków salami
- 5 pieczarek
- 1/2 cebuli
- 1/3 czerwonej papryki
- 9 łyżeczek passaty pomidorowej
- masło
- 9 oliwek
- pieprz
- 3 plasterki sera
- sól
- oregano
babeczki z ciasta francuskiego na słono Jak zrobić:
A może spodoba Ci się także: inny przepis
Ostre francuskie upieczone dobre babeczki Etap 1: Napełnij babeczki grzybami i warzywami. Oczyszczone i umyte pokroić w trójwarstwowe kwadraty. Oczyszczoną paprykę pokroić. Gdy cebula zostanie pokrojona, podsmaż ją na pastę. Gotuj grzyby na średnim ogniu, aż cały płyn odparuje. Podpal paprykę, aż stanie się kruszonka. Dopraw solą i pieprzem. Gotowe, aby przenieść mieszaninę. Możesz zrobić dziewięć kół, wiercąc otwory w szkle. Umieść pionki gracza w naczyniu do bułek wyłożonym papilotkami. Konstruujemy kubki. Do każdej miski należy dodać oregano, część farszu warzywno-grzybowego oraz passatę pomidorową.
Dodaj komentarz