Przepis na Babeczki z ciasta francuskiego na słono

babeczki z ciasta francuskiego na słono – lista składników:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 36 małych plasterków salami
  • 5 pieczarek
  • 1/2 cebuli
  • 1/3 czerwonej papryki
  • 9 łyżeczek passaty pomidorowej
  • masło
  • 9 oliwek
  • pieprz
  • 3 plasterki sera
  • sól
  • oregano

babeczki z ciasta francuskiego na słono Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inny przepis

Ostre francuskie upieczone dobre babeczki Etap 1: Napełnij babeczki grzybami i warzywami. Oczyszczone i umyte pokroić w trójwarstwowe kwadraty. Oczyszczoną paprykę pokroić. Gdy cebula zostanie pokrojona, podsmaż ją na pastę. Gotuj grzyby na średnim ogniu, aż cały płyn odparuje. Podpal paprykę, aż stanie się kruszonka. Dopraw solą i pieprzem. Gotowe, aby przenieść mieszaninę. Możesz zrobić dziewięć kół, wiercąc otwory w szkle. Umieść pionki gracza w naczyniu do bułek wyłożonym papilotkami. Konstruujemy kubki. Do każdej miski należy dodać oregano, część farszu warzywno-grzybowego oraz passatę pomidorową.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *