babeczki z mąki ryżowej – lista składników:
- 1 szkl mleka
- 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
- dżem
- 2 szkl mąki
- szczypta soli
- 3/4 szkl cukru
- ryżowej
- 3 jajka
- 1 cukier waniliowy
- 1/3 szkl oleju
babeczki z mąki ryżowej Jak przygotować:
Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura
Ryż Mąka Bułki Rozbij jajka do miski. Mleko i olej dokładnie wymieszać. W dołączonej misce wymieszaj mąkę ryżową z cukrem, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia. Następnie, w tym momencie, w sposób ciągły integruj suche mocowania. Włóż odtwarzacz do foremek i znajdź ograniczoną ilość dżemu na środku. Przez około 25 minut podgrzewać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Miłej uczty!
Dodaj komentarz