przepis jest prosty ale trzeba poświęcić mu chwilę czasu. babeczki zawsze się udają są pyszne i pięknie wyglądają:).
klasyczne babeczki – lista składników:
- owoce (winogrona, truskawki, wiśnie, czereśnie), garść
- margaryna, 100 g
- jajko, 1
- cukier wanilinowy, 1 łyżka
- słodka śmietana, 200 ml
- kruche ciasto, 1 opakowanie(400g)
- cukier puder, ok 10 dag
klasyczne babeczki Jak zrobić:
Zobacz koniecznie: inny przepis
Bardzo krótkie przygotowanie: Połącz produkty w pakiecie z jajkiem i delikatną margaryną w misce. Wszystko wymieszaj, aby ciasto było gładkie. Następnie ciasto należy schłodzić przez około 30 minut. Ostrożnie umieść odtwarzacz na wysmarowanej olejem formie do babeczek. 2 Śmietanę, cukier puder i cukier waniliowy ubić na gładką masę. Zaplanowane jest 25 minut w temperaturze 175 C. Aby nadążyć za konsystencją przez dłuższy czas, możesz dodać łyżkę kremu-fix. 3 Po ostygnięciu babeczek nałóż na nie śmietanę i udekoruj dowolną posiekaną organicznie.
Dodaj komentarz