Przepis na Kruche babeczki z budyniem i owocami.

kruche babeczki z budyniem i owocami – lista składników:

  • 2 jajka
  • 150 g margaryny
  • 2 łyżki cukru
  • 2 łyżki otartej skóry z cytryny
  • 2 łyżki miodu
  • ziemniaczanej
  • 1 łyżki śmietany
  • owoce takie jakie lubimy
  • Ciasto;450 g mąki
  • ziemniaczanej
  • pszennej
  • mleko
  • płaska łyżeczka sody
  • 2 łyżki mąki
  • budyń + dwie łyżki mąki

kruche babeczki z budyniem i owocami Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inna receptura

Jędrne babeczki z naturalnego produktu i budyniu. Masując, zintegruj mocowania z ciastem. W opakowaniu schładzaj przez godzinę. Na oprószonym mąką blacie rozwałkowujemy ciasto na grubość około 0,5 cm. Używając foremek do ciastek, zrób kółka i umieść je w oprószonych mąką foremkach. Przed włożeniem do piekarnika nakłuć je widelcem, aby nie wyrosły. Podgrzewać przez 25 minut w temperaturze 190°F. Eksplorujemy i koncentrujemy się. Mąkę ziemniaczaną dodaje się do budyniu po jego przygotowaniu zgodnie z zaleceniami producenta. Umieść tyle gorącego puddingu na babeczkach, ile potrzebujesz lub możesz zmieścić i udekoruj każdą z nich naturalnym produktem.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *