kruche babeczki z budyniem i owocami – lista składników:
- 2 jajka
- 150 g margaryny
- 2 łyżki cukru
- 2 łyżki otartej skóry z cytryny
- 2 łyżki miodu
- ziemniaczanej
- 1 łyżki śmietany
- owoce takie jakie lubimy
- Ciasto;450 g mąki
- ziemniaczanej
- pszennej
- mleko
- płaska łyżeczka sody
- 2 łyżki mąki
- budyń + dwie łyżki mąki
kruche babeczki z budyniem i owocami Jak przygotować
Zobacz koniecznie: inna receptura
Jędrne babeczki z naturalnego produktu i budyniu. Masując, zintegruj mocowania z ciastem. W opakowaniu schładzaj przez godzinę. Na oprószonym mąką blacie rozwałkowujemy ciasto na grubość około 0,5 cm. Używając foremek do ciastek, zrób kółka i umieść je w oprószonych mąką foremkach. Przed włożeniem do piekarnika nakłuć je widelcem, aby nie wyrosły. Podgrzewać przez 25 minut w temperaturze 190°F. Eksplorujemy i koncentrujemy się. Mąkę ziemniaczaną dodaje się do budyniu po jego przygotowaniu zgodnie z zaleceniami producenta. Umieść tyle gorącego puddingu na babeczkach, ile potrzebujesz lub możesz zmieścić i udekoruj każdą z nich naturalnym produktem.
Dodaj komentarz