Przepis na Szybciutkie babeczki czekoladowe

Składniki na babeczki czekoladowe:

  • 3/4 kostki masła
  • 4 jajka
  • pszennej
  • 19 dag cukru
  • 1,5 kostki mlecznej czekolady
  • 8 dag mąki

babeczki czekoladowe Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: kruche ciasteczka kokosowe

Szybkie czekoladowe babeczki: skonsoliduj czekoladę i margarynę, a następnie upłynnij. Jajka ubić z cukrem. Dodaj do masy czekoladowej. Natłuścić kształt i nagromadzenie babeczki mąką. Umieść mieszaninę w lodówce, uformuj z niej babeczki i zamroź je. Następnie przygotuj zamrożone w temperaturze 240 stopni C przez 4 minuty.


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *