Przepis na Zmrożone różowe babeczki

Pyszne i zdrowe babeczki, łatwe w przygotowaniu, nie wymagają pieczenia, idealne dla całej rodziny!

różowe babeczki – lista składników:

  • NA SPÓD BABECZEK:
  • 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej • 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej
  • 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
  • łyżeczka różowego colorsa Pitaya Fruit
  • 200g posiekanych orzechów laskowych lub innego wybranego orzecha
  • 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
  • w razie potrzeby 2 łyżeczki wody
  • szczypta soli morskiej
  • 125g mąki migdałowej
  • ok. 50ml mleka kokosowego z puszki
  • 2/3 szklanki daktyli bez pestek
  • NA RÓŻOWY KREM:

różowe babeczki Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: inna receptura

Dolna powierzchnia herbatników Nasmaruj pojemnik na herbatniki pozostałym tłuszczem. Wymieszaj wszystkie składniki na spód babeczek (aż powstanie bezsmakowa masa). 2 Krem: W blenderze połącz wszystkie składniki kremu w dowolnej kolejności, aż będą gładkie, około dwóch minut. Podczas przygotowywania kremu wyłóż formę ciastem, które wychodzi z procesu i przechowuj je w zamrażarce. Opróżnij kremową kombinację do każdej z ośmiu foremek na herbatniki po wyjęciu spodu z lodówki. Oczekując, że naprawdę chcesz, możesz przykleić dowolny naturalny przedmiot / orzechy na wierzchu. 3: Babeczki można zamrozić na trzy godziny. Przed podaniem babeczki powinny odpocząć przez około 30 minut w temperaturze pokojowej. Ciesz się posiłkiem!


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *